ponedeljek, 24. april 2017

174. dan: Partnerstvo 4

Tako si jaz predstavljam partnerstvo. Partnerja, s katerim se bova razumela, se podpirala, se imela rada in si sčasoma ustvarila družino. V težkih trenutkih bi me podpiral in jaz njega. Bila bi skupaj na izletih in potovanjih.Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila si predstavljati partnerstvo kot zvezo dveh, ki bivata skupaj in se podpirata v vsakdanjem življenju. Ko se zavem, da si predstavljam partnerstvo kot zvezo dveh, ki bivata skupaj in se podpirata v vsakdanjem življenju, se ustavim in diham. Zavedam se, da živeti skupaj in se podpirati še ni veza, to je samo življenje skupaj. Zavezujem se, da se zavedam, da veza ni samo biti skupaj in se podpirati.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila si predstavljati, da je partnerstvo nekaj preprostega in se lahko brez problemov ima partnerja. Ko se zavem, da si predstavljam, da je partnerstvo nekaj preprostega in se lahko brez problemov ima partnerja, se ustavim in diham. Zavedam se, da je partnerstvo nekaj preprostega naše napačno splošno prepričanje, vendar to ni res in morajo biti posamezniki v vezi, da veza deluje stabilni in biti trdni, ne pa imeti preveč svojih problemov, saj če ima eden preveč problemov, potem jih drugi ne bo reševal in zveza bo propadla. Zavezujem se, da v vezo ne bom vstopila dokler se bom zavedala, da imam še preveč problemov, ki bi lahko uničili vezo.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila videti moške kot ljudi, ki mi lahko pomagajo v vezi, ali pa me popolnoma uničijo. Ko se zavem, da vidim moške kot ljudi, ki mi lahko pomagajo v vezi, ali pa me popolnoma uničijo, se ustavim in diham. Zavedam se, da me nihče ne more reševati iz mojih problemov in jaz nikogar ne morem reševati iz njegovih problemov če sam noče, hkrati pa me tudi nihče ne more spraviti v negativo, slabo voljo, me poniževati, ali kako drugače grdo ravnati z mano, če sama nočem in ne dovolim, saj za vse kar se dogaja z mano sem odgovorna samo sama. Zavezujem se, da vidim moške kot ljudi enake sebi, ki z mano ne morejo upravljati, če jim jaz ne dovolim.

1 komentar: