torek, 21. februar 2017

171. dan: Partnerstvo 1

V zadnjem času se ponovno srečujem z dogodki, ko mi moški, fantje obljubljajo, ter potem ne pridejo ob dogovorjenem času, spreminjajo čas, nazadje pa kar ignorirajo in so nedosegljivi. Vem, da sem k temu pripomogla tudi sama.Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila siliti v moškega, kdaj pride, če pride, zakaj ne pride. Ko se zavem, da silim v moškega kdaj pride, če pide, zakaj ne pride, se ustavim in diham. Zavedam se, da če bi imeli namen priti, bi prišli brez izgovorov. Zgodi se, da pride nekaj vmes, vendar da to pride vsakič, ko se nameravava dobiti, pa to pomeni njegovo nezainteresiranost in je najbolje se umirit in živeti dalje, saj če si slučajno premisli lahko telefonira. Zavezujem se, da ne silim v moške če zamujajo ob dogovorjenem času, ali če jih ni, ter jih ne kličem, ampak živim v tem trenutku in diham in sem.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila siliti v moške, da bi se dobili, čeprav niso zainteresirani glede tega. Ko se zavem, da silim v moške, da bi se dobili, čeprav niso zainteresirani glede tega, se ustavim in diham. Zavedam se, da bolj ko bom silila v moške, večji odpor bo nastal in s tem tudi večja verjetnost, da me bodo nazadnje ignorirali ali blokirali na socialnih omrežjih. Zavezujem se, da ko vidim odpor, ker priveč pritiskam na moške, se ustavim, zadiham in stopim par korakov nazaj, ter ne silim vanje.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila verjeti, da če bom dobila dovolj pozornosti moških, da je večja verjetnost, da se dobimo v živo. Ko se zavem, da verjamem, da če bom dobila dovolj pozonosti moških, da je večja verjetnost, da se dobimo v živo, se ustavim in diham. Zavedam se, da s siljenjem v ljudi in iskanjem pozornosti ne bom pidobila pozonosti pravih moških, ki jih iščem Na tak način bom našla samo tiste, ki iščejo sex, česar pa si v tem trenutku ne želim kot prioriteto. Raje bi spoznala osebo s katero bi se ujemala, razumela, pogovarjala. Ti pa bežijo pred ženskami, ki se ponujajo. Zato moram najprej postati to, kar v resnici sem oz želim biti, ter šele nato iskati pravega partnera. Zavezujem se, da namesto, da iščem partnerja in iščem njihovo pozonost, delam na sebi in skušam biti v trenutku.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila se imenovati lovača, ker iščem pozonost moših na neprav način. Ko se zavem, da se imenujem lovača, ker iščem pozornost moških na neprav način, se ustavim in diham. Zavedam se, da tudi če bom govorila o sebi grdo, da to ne bo pomagalo izboljšati stanja v tem trenutku. Za izboljšanje stanja moram postati to, kar si želim biti, človek, ki bom dovolj sama sebi, brez žalitev in ponoževanj sama sebe. Šele nato bom lahko brez večjih problemov našla partnerja, če ga bom že iskala oz želela imeti. Zavezujem se, da namesto da si govorim grde besede o tem kaj naj bi bila, je bolje, da živim tisto, kar si želim biti, ter imam najprej rada sebe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar